Mis geen enkele tip!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Je gegevens zijn veilig bij ons, je kan op elk moment terug uitschrijven

Volg ons hier:

Home Staging: Century 21 Domino zet de trend alvast in gang!

28 november 2019 | Ik verhuur, Ik verkoop

Home Staging betekent dat een onroerend goed wordt verfraaid om de verkoop of verhuur ervan te stimuleren. In landen zoals Canada, Frankrijk en vooral in de Verenigde Staten is dit concept al zeer populair! Daar worden zo’n 95% van de huizen gerestyled alvorens ze worden verkocht of verhuurd. In België staat home staging nog in zijn kinderschoenen, maar Century 21 Domino zet de trend alvast in gang!

Meerwaarde

Dankzij vastgoedrestyling kan de meerwaarde van het onroerend goed met 15% verhogen in vergelijking met de gemiddelde verkoopprijs. Deze reden ligt uiteraard voor de hand: 75% van de potentiële kopers kijkt niet verder dan de bestaande inrichting en sfeer van een huis of appartement.De kosten van Home Staging zijn goed voor ongeveer 1% van de verkoopprijs. Het is een investering om een onroerend goed sneller te verkopen of te verhuren.Op deze manier zal Century 21 Domino het verschil maken met andere aanbiedingen op de markt!

Screening in 30 seconden

Zoals bij vele dingen is de eerste indruk uiterst belangrijk én doorslaggevend! De potentiële koper moet zich onmiddellijk kunnen inbeelden dat hij woont in het huis dat hij zoekt. 85% van de kopers begint zijn zoektocht online en heeft minder dan 30 seconden nodig om te weten of een bepaald huis hem al dan niet interesseert. Bij Home Staging wordt een pand dus ontdaan van alle persoonlijke kantjes en krijgt het de nodige neutraliteit, zodat elk persoon of gezin zich kan voorstellen hoe het is om in dit huis of appartement te wonen. Het zorgt voor een aangename sfeer terwijl de pluspunten van het pand in de kijker worden gezet.

Geen nieuwe uitgaven

Home Staging zal zeker geen nieuwe uitgaven met zich meebrengen voor de verkoper, integendeel! Het is een rendabele investering die ervoor zal zorgen dat het pand sneller zal verkocht worden. Century 21 Domino zal Home Staging opnemen als een vast onderdeel van het aanbod! Hierin maken WIJ hét verschil!